Elisabeth van der Meer

Elisabeth van der MeerElisabeth van der Meer is fiscaal econoom. Zij dreef samen met haar echtgenoot vijfentwintig jaar lang een motorfietsbedrijf in Rotterdam en heeft nu een praktijk voor coaching en training. Ze is moeder van een samengesteld gezin.

Reeds als kind was Elisabeth geïnteresseerd in mythologieën en sprookjes. Later kwam daar de Bijbel bij. Iedere keer kwamen de verhalen op onverwachte momenten haar leven binnen. Ze gaven haar steun, inspiratie en verstrekkende inzichten. Die inzichten past zij toe op de wereld waarin we nu leven.

1,2,3 daar gaan we … is het eerste boek van Elisabeth van der Meer.

 

VAN DEZE AUTEUR

1,2,3 Daar gaan weIn het nieuws krijgen we gebeurtenissen voorgeschoteld die er niet om liegen. Corruptieschandalen, oorlogen en doofpotaffaires. Natuurrampen en verontrustende wetenschappelijke rapporten. Om bang van te worden.

Angst en onzekerheid zijn de voedingsbodem voor een wijdverbreid pessimisme en doemdenken. Ze worden bovendien gevoed door voorspellingen over een einde der tijden. Maar gaat het wel zo slecht aflopen?

Elisabeth van der Meer
beschrijft in 1,2,3 daar gaan we … dat het tegendeel het geval is. Doordat de auteur de ontwikkeling van de mens en de mensheid in een groter kader plaatst, is ze hoopvol over de volgende fase van de evolutie.

Bij haar zoektocht is de auteur voortdurend bijgestaan door haar spirituele gids, die zich dertig jaar geleden aan haar kenbaar heeft gemaakt als Elia. Elia, van wie de Bijbel in de laatste twee zinnen van het Oude Testament zegt, dat hij zal terugkomen om de harten van de mensen met elkaar te verbinden, zodat een rampscenario wordt afgewend.

Inkijkpagina'sBoek bestellen

 


VOLG DEZE AUTEUR

Website Sound Bytes of Wisdom Facebook Elisabeth Van Der Meer Facebook Sound Bytes of Wisdom
LinkedIn Elisabeth Van Der Meer Instagram Elisabeth Van Der Meer