Mariska Cornelissen

Mariska Cornelissen
Mariska Cornelissen is communicatiewetenschapper, trainer en coach. Als een van de eerste Nederlanders is zij door Brené Brown gecertificeerd als Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator.

Mariska biedt de unieke ‘Nog Niet Gevloerd’ trainingen aan, in twee edities: zowel voor bijna-burn-out’ers als voor de leidinggevenden van de bijna-burn-out’ers.
Zie voor haar aanbod: www.indemoedmetmaris.nl

 

VAN DEZE AUTEUR

Nog niet gevloerd coverEen burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vol stress en vaak erg lang.
Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen.

Mariska Cornelissen dook met ex-burn-out’ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, schaamte, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.

Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en hun leidinggevenden om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent.


IN DE MEDIA

Over burn-out zijn boekenplanken vol geschreven. Op de bijna-burnout con- centreren auteurs zich minder, ofschoon daar veel winst is te halen. Trainer, coach Mariska Cornelissen schreef daar- om ’Nog niet gevloerd – overeind blijven als je bijna burn-out bent’. Aan de voor- avond van de Week van de Werkstress een vraaggesprek met haar over perfec- tie, schaamte, kwetsbaarheid en signa- len herkennen.

– Lees hier verder.
Gepubliceerd in: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander én IJmuider Courant.

Een burn-out raakt je niet als bij toverslag. Daar gaan maanden of misschien zelfs jaren van het negeren van chronische stress aan vooraf. De oplossing? ‘Práát erover.’
‘Nog heel even, dan is dit drukke project afgelopen en kan ik weer rustiger aandoen.’ Herkenbaar? In Nederland lopen miljoenen mensen rond met dit idee. Alleen, vaak wordt het allesbehalve rustiger. In werkelijkheid loop je op je tenen tot je er écht niets meer bij kunt hebben, tot je op een ochtend simpelweg je bed niet meer kunt uitkomen. 

– Lees verder op intermediair.nl.


VIDEO


FOTO’S
Boekpresentatie - Nog niet gevloerd Boekpresentatie - Nog niet gevloerd Boekpresentatie - Nog niet gevloerd    
Boekpresentatie - Nog niet gevloerd   Boekpresentatie - Nog niet gevloerd   Boekpresentatie - Nog niet gevloerd   Boekpresentatie - Nog niet gevloerd
Boekpresentatie - Nog niet gevloerd Boekpresentatie - Nog niet gevloerd Boekpresentatie - Nog niet gevloerdVOLG DEZE AUTEUR

Website www.indemoedmetmaris.nl Facebook Mariska Cornelissen LinkedIn Mariska Cornelissen
Instagram Indemoedmetmaris