Over Uitgeverij Lente

Ineke Hogema

Faciliterende uitgeverij voor ambitieuze én ondernemende auteurs:

Uitgeverij Lente is de faciliterende, dienstverlenende kwaliteitsuitgeverij van Auteurscoach en Redacteur Ineke Hogema. Ineke Hogema heeft jarenlang ervaring in het uitgeefvak en biedt via uitgeverij Lente een podium aan bevlogen, ondernemende auteurs.

Bij uitgeverij Lente houdt de auteur zelf het heft in handen en investeert de auteur via het unieke Lente-menu in de productiekosten en lancering van het boek. Uitgever Ineke Hogema heeft daarbij een coördinerende rol. Ook ontwikkelt de auteur in het uitgeefmodel van Lente zelf initiatieven wat betreft de promotie en marketing.

Uitgeverij LenteHet logo van uitgeverij Lente is net als het logo van Ineke Hogema, Auteurscoach en Redacteur, een witte ‘hartvormige tulp’ op een groene achtergrond: de kleur groen staat voor de lente en duurzaamheid. Lente staat ook voor ‘langzaam’: zoals Lente in Festina Lente (‘Haast u langzaam’), voor leef bewust en uiteraard voor een nieuw begin. Niet toevallig is het hart de plek van transformatie én de plek waar je anderen écht kunt raken. Daar moet je zijn als je impact wilt maken. En dat kun je doen met jouw Lente-boek!


Uitgeven met je hart, hoofd en handen!

Uitsluitend auteurs die bij Ineke Hogema een auteurscoachingstraject hebben gevolgd of die door haar hun manuscript hebben laten redigeren, krijgen de mogelijkheid om hun boek te publiceren onder het Lente logo. Zo kan uitgeverij Lente garanderen dat de kwaliteit van de uitgegeven boeken hoog is en de kans op verkoopsucces groot.

Uitgeverij Lente publiceert inspirerende en grensverleggende non-fictie boeken op het gebied van:

Beeldmerk zonder stokje
Ondernemen, Organiseren en Coaching
Beeldmerk zonder stokje
Rouw, Verlies en Veerkracht
Beeldmerk zonder stokje
Spiritualiteit, Lifestyle en Duurzaamheid
Beeldmerk zonder stokje
Bedrijfsgeschiedenis, Biografie en Levensverhaal

 

Anna Myrte KortewegVoor het uitgeven van de nieuwe editie van mijn boek Vrije Geboorte heb ik bewust gekozen voor uitgeverij Lente. Ineke Hogema is enthousiast en betrokken, ze kent de uitgeverswereld door en door, is integer, bedenkt creatieve oplossingen en denkt zakelijk zonder het persoonlijke contact te verliezen. Ze heeft een zuiver taalgevoel en zet zich 100% in om kwaliteit af te leveren. En, last but not least: Omdat je bij uitgeverij Lente ook zelf investeert in je boek is de opbrengst van je boek een stuk hoger.
Anna Myrte Korteweg, auteur van Vrije Geboorte. Zie ook www.vrijegeboorte.nl en www.nuvrij.com